Despre

Service-ul nostru ofera clientilor servicii de reparatii iPhone, hardware si software.

Puteti apela la noi pentru:

 • resoftari
 • decodari
 • inlocuire piese deteriorate (sticla sparta, touchscreen nefunctional, butoane rupte, etc…)

Echipa i-support.ro

48 Replies to “Despre”

 1. Salut. Am un iphone 3G 8 GB, era plin de prostii pe el si i`am dat “Reseteaza configuratiile si sterge toate mediile” sau ceva de genu asta, totul bine si frumos pana cand deodata s`a blocat si a ramas cu marul in fata si atat. Am dat restart din butoane, se reseteaza dupa care iar se blocheaza si raman iar numai cu marul ….Este ceva de facut?|

  1. Se rezolva prin rescriere. Probabil avea facut jailbreak si din aceasta cauza s-a blocat.
   Singura problema este in cazul in care era codat telefonul. Dar se poate rezolva si asta.

   1. Telefonul este decodat,imi puteti trimite mail cam cat ajunge exact ca sa stiu daca merita sau nu? Multumesc anticipat

 2. Buna ziua,
  As dori sa schimb carcasa spate la un iphone 3g 16GB. Mentionez ca, carcasa este de culoare alba
  Cam cat m-ar costa ?

 3. Am un Iphone 3GS 4.1 firmware 05.14.02 luat de cateva zile de la orange si blocat in rereaua lor. Se poate debloca sa-l folosesc pe cosmote ? Astept un raspuns pe mail. Multumesc

 4. Buna ziua,
  Am un iphone 3GS Jaibreak si unloked si se pare ca ieri nu mai “vedea” reteaua. Apoi s-a blocat si aparea doar Apple logo pe ecran si atat. Am facut un restore din itunes cu un Firmaware gasit pe intertnet insa mi-a upgradat basenbandul de la 05.13.04 la 05.14.02 si acum nu il pot debloca.
  Ce putem face ?

  1. Se poate incerca rescrierea soft-ului cu upgrade de baseband la varianta de iPad.
   Lasati nr de telefon pentru a va putea contacta.

 5. Salut ,am un iphone 3g la care as vrea sa ii schimb capacul si am butonul de silent rupt.Cat m.ar ajunge cu materialele voastre? sau daca le cumpar eu aparte.Multumesc

 6. sal,am un Iphone4 cu versiune de soft 4.1 si modem firmware 02.10.04 si vreau sa stiu daca se poate decoda.Merci de raspuns.

 7. Buna ziua,
  As dori sa stiu daca este posibil sa reparati butonul “home” sau contactul acestuia la un iPhone 3G, deoarece acesta trebuie apasat destul de tare pentru a indeplini comenzile.
  Va multumesc.

    1. Pentru iPhone 3G din Orange ar trebui ceruta decodarea oficiala de la Orange. Este cea mai buna varianta, evitand astfel modemul de iPad

 8. Buna ziua,

  Am butonul “Silent” rupt pe un iphone 3g. Cat ma costa reparatia.
  Daca puteti, lasati-mi un numar de telefon la care puteti fi contactati.

  1. Trebuie specificat daca este second sau third gen deoarece sunt diferente.
   In cazul in care este ipod touch second generation schimbarea geamului costa 170 lei.

 9. vreau va rog un nr de tel ca sa ajung la voi pentru o problema cu iphone 3gs 16g,a avut 4.0 am instalat un programel s-a blocat si acum nu am gasit alt ipsw decat cel care trebuie activare,ma puteti ajuta in sensul asta,ce optiuni am??

 10. Buna ziua. O adresa unde va pot gasi ? eventual cateva repere ca sa ma descurc mai usor. Am un iphone 3g ce trebuie reasamblat.

 11. Am un iphone 3Gs caruia i s-a crapat ecranul in momentul in care l-am scapat. As vrea sa stiu daca il puteti repara si unde va pot gasi. Multumesc.

 12. Buna. Mi-am scapat iphone-ul 3g si mi-am crapat ecranul. As vrea sa stiu daca se poate repara si cam cat ar ajunge, eventual un numar de contact sau ceva.

 13. Buna ziua. Detin un Iphone 3G black 16 GB cu bateria pe moarte. Am cumparat o baterie originala iphone 3g si vreau sa stiu daca pot apela la serviciile dvs. pentru un montaj. Astept raspuns pe email . Multumesc anticipat.

 14. am un iphone 3gs 3.1.3 , bb 5.12.01 , blocat pe o retea din elvetia, si nu am cartela de la operator ca sa’l activez…. aveti cum sa’l deblocati ( activati )?…astept raspuns urgent

  1. Pentru moment iPhone 3Gs cu firmware 3.1.3 nu se poate activa decat cu cartele operatorului de la care a fost achizitionat iPhone-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *